Effekten av Markedspodden

Effekten av Markedspodden ila de første 6 månadene. 

De fleste møtene jeg er i handler om at kunden vil ha flere kunder og salg. Og dette stemmer vell for de fleste av oss. Men det som ikke helt henger på greip, det er at ting skal være gratis og ikke ta noe tid. Jeg hadde en oppfølgnings samtale med en kunde for ikke så lenge siden. Så sa han til meg at, nå vil du vell høre at vi blir nedringt av nye kunder.... Da svarte jeg helt ærlig, så langt og med det lille vi har brukt av budsjettet så er jeg super fornøyd hvis et halvt menneske har ringt deg. Hvis du selger produkter for flere hundre tusener så kan du ikke forvente resultater etter få uker og etter noen få tusenlapper i annonser. Ting tar tid og ting må gjøres riktig. Ting må testes og optimaliseres.

I dagens episode forteller jeg om resultatene som jeg opplever med Markedspodden. Mange timers jobbing, en del reising, mye ny læring, bruk av en del penger og bøttevis med is i magen. Jeg setter så stor pris på hver eneste lyttere og jeg vet hvor mye hver eneste en av dere betyr for meg og for andre gründere der ute. Alle må vi begynne et sted. 1 lytter, 2 lyttere osv. Nå er vi opp i 600+ lyttere og kundene begynner å ta kontakt. Ja, masse tid og energi lagt i dette, men det er hvert hver eneste dråpe energi. Finn noe du synes er morsomt, bli litt bedre hver dag, gjør jobben og vær ekte. Da kommer kundene etter hvert. 

Her er link til podkasten jeg nevnte i dagens episode. Episoden med Frank er full av energi og hvis du lurer på om det er mulig å ta en telefon til NASA så bør du høre på denne episoden. For som gründer så er der ikke mange hinder som stopper Frank.

Frank Brubakken fra Bridgehill Link: https://tranemedia.no/podcast/

 

 

Markedspodden kommer ut hver Torsdag. Følg oss gjerne på din Podcast stasjon og kom gjerne med spørsmål.

Du finner oss på: www.markedspodden.no og www.tranemedia.no

Share | Download(Loading)